lovelyemiralisa…

Salam Dari Newcastle Upon Tyne..

Mari bersantai..

Ni satu lagi port yang paling rakyat jelata suka. Ideanya datang dari salah satu show house yang dulu sangatlah suka kami terjah. Ikutkan rumah tu dia buat dining area, guna Japanese table. Tapi kami transformkan idea tu utk watching area dan mini library.

kerja2 awal pemasangan platform.

taraaa…nilah hasilnya..

sebenarnya banyak lagi buku budak2 ni yg tak termuat kat situ. tunggu next project, set up 2nd library kat family area kat atas. tunggu setel segala kotak2 yang berketul2 lg tu, baru blh mekap atas pulak. huhuu…penatnyer!!

ni pengunjung pertama EMIRALISA’s MINILIB..hehhe


selain fungsinya sbg tempat melepak anak beranak, boleh juga dijadikan katil segera utk para tetamu ya tuanpuan….kalau rasa panas, taknak tilam pun boleh sbb adalah sangat selesa tidur atas benda alah ni..hehe…

so lps ni, acara menampal dinding la plak..perem2, oklah. tp wallpaper, tunggulah bajet berikutnya…..huhuu..

sekian..

next episode : living room

Advertisements

28 April, 2010 - Posted by | Uncategorized

3 Comments »

  1. TERBAEK!

    Comment by AchikWaniey | 28 April, 2010 | Reply

  2. sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

    eh platform tu lawa la.. floor depot kaa???

    Comment by cikKembang | 29 April, 2010 | Reply

  3. eiiii, mak suka la idea ni!! sgt stylo n lawa okeh!!!

    Comment by nina | 3 May, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: