lovelyemiralisa…

Salam Dari Newcastle Upon Tyne..

yeayy!!

Perkhabaran gumbira…

esok barang sampai.

next week clearance

senin dah boleh angkut balik Melaka…

yadeyyy….rumah blom siap apa lagi

barang sudah mau masuk

apa citer nehh??

iPhoto-2

 

Advertisements

4 November, 2009 Posted by | Uncategorized | 5 Comments

A Famosa Water World

Akhirnya impian abang sekian lama tercapai jugak…setahun tak jumpa pool, setahun menahan geram kat air, last week dengan tak semena-mena kami terjah itu tempat…

iPhoto-1

iPhoto-2

mulanya nak masuk dua2 skali, water world dan animal world tapi masa kureng mengijinkan…so utk animal world kita pakat ke zoo melaka nnti lah yer..lagi syoik kot…lagipun adik blom pernah pegi zoo…adik kan suka animals!

iPhoto-8

iPhoto-4

adik yang mula2 daghat air..almaklumla dah besar baru jumpa…tapi last2 naik syoik la plak dia…..sampai takmo naik plak…ermm..over!

iPhoto-10

iPhoto-11

tempat ni oklah..adult 40 hengget, kids 35. tak lah crowded mcm sunway lagoon..so memang seswei utk aktiviti keluarga bulan 3 nnti…heheh..(sapa2 yg tertunggak tu cepat2 setel la yer….jgn buat2 lupa ockey!!)

tp konsep datang sefamily jer, xdpt la nk merasa slide yg bes2…anak nk tinggal mana weyy…

 

ermm…skg ni, satu lagi aktiviti yang masuk senarai MUST DO ialah cuti2 bulan cuti. aktiviti wajib.  tgh meriki-riki pulau mana yang bes…ada sesapa nak ikut tolong jagakan alisa time ibuayah bersnorkling??? sila…sila…. 🙂

lagi2 picas dlm fb. malas benar nak mengupload kat sini…

3 November, 2009 Posted by | Uncategorized | 5 Comments